Het zoeken van vacatures

Momenteel zijn er in Nederland meer dan 500.000 vacatures. Veel bedrijven maken hun vacatures via internet of een personeelsadvertentie bekend. Hieronder vind je een overzicht van enkele online aanbieders.

Werk.nl
Via werk.nl zoekt u in meer dan 20.000 vacatures. Werk.nl is een initiatief van het UWV-WERKbedrijf en heeft 130 vestigingen verspreid over Nederland.

Vacatures zoeken via Werk.nl

EURES (European Employment Services)
Eures is een samenwerkingsnetwerk dat het vrije verkeer van werknemers in de Europese Economische Ruimte, plus Zwitserland eenvoudiger wil maken. De arbeidsbureaus, de vakbonden en de werkgeversorganisaties maken als partners deel uit van het netwerk, dat gecoördineerd wordt door de Europese Commissie.

De belangrijkste doelen van EURES zijn:

informatie, begeleiding en advies geven aan potentieel mobiele werknemers over vacatures en de levens- en arbeidsomstandigheden in de Europese Economische Ruimte; assistentie bieden aan werkgevers die medewerkers uit andere landen willen aanwerven: advies en begeleiding geven aan werknemers en werkgevers in grensregio's.

Vacatures in Europa zoeken via EURES

Nationalevacaturebank.nl
NationaleVacaturebank is al jaren 1 van de meest toonaangevende vacaturesites van Nederland. Elke dag worden er weer duizenden nieuwe vacatures geplaatst.
NationaleVacaturebank heeft vacatures in alle opleidingsniveaus, branches en regio's.

Vacatures zoeken via Nationalevacaturebank.nl

Monsterboard.nl
Monsterboard.nl is marktleider op het gebied van online recruitment. Als internationale carrière en recruitmentsite bieden wij een carrièremanagement portal die mensen kan helpen hun leven te verbeteren. Werkgevers en werkzoekenden vinden elkaar bij uitstek op Monsterboard.nl. Uit onderzoek* blijkt Monsterboard.nl het hoogste bereik onder bijna alle mogelijke doelgroepen; van jong tot oud en van laag- tot hoogopgeleid. Monsterboard.nl is als het eerste online platform voor banen in 1998 opgericht, gevestigd in Amsterdam.

Vacatures zoeken via Monsterboard.nl

Jobbird.nl
Jobbird’s missie is om zoveel mogelijk mensen een baan te laten vinden via hun platform. Het maatschappelijk beleid is gericht op het ondersteunen van activiteiten die een bijdrage leveren aan een betere wereld. Een wereld waar mensen genoeg te eten hebben, doen waar ze goed in zijn en zichzelf zo optimaal kunnen ontwikkelen.
Daarom voert Jobbird.com haar missie uit zonder winstoogmerk en ondersteunen zij graag organisaties die ook deze doelen nastreven.

Vacatures zoeken via Jobbird.com

Vacatures.nl
Wij helpen werkzoekenden aan werk, op eenvoudige en doeltreffende wijze. Met slim ontworpen zoektechnologieën en deskundig advies bieden we ondersteuning bij iedere carrièrestap, van oriëntatie tot onderhandeling. Daarbij maken we het mogelijk voor elk bedrijf, van start-up tot multinational, om op zoek te gaan naar de beste werknemers: op een kwalitatieve en professionele manier, ongeacht het beschikbare budget.

Vacatures zoeken via vacatures.nl